RPG.REAL-LIFE.RO - Regulament Lideri

In jos

RPG.REAL-LIFE.RO - Regulament Lideri Empty RPG.REAL-LIFE.RO - Regulament Lideri

Mesaj Scris de Dany_YT la data de Vin Apr 19, 2019 4:03 pm

UN NOU LIDER N-ARE VOIE SA DEA AFARA TOTI MEMBRII PENTRU A INCEPE FACTIUNEA DE LA 0 si nici sa le scoata rank-ul ( remove + ban 3-7 zile daca scoateti gradele membrilor vechi )


Cererea de intrare:

1. Pentru a recruta pe cineva , cererea de intrare in factiune este obligatorie.
2. Ea trebuie sa fie completata corect , fara lipsuri.
3. Limbajul sa fie adecvat.
4. Viitorul membru sa indeplineasca cerintele minime de intrare in factiunea respectiva.
5. Viitorul membru sa aibe job-ul corespunzator genului de factiune. Exemplu: Sa nu aibe job ilegal pentru o factiune pasnica sau viceversa.
6. Membrul sa nu aibe faction punish,


Un lider trebuie sa:

1. Aibe +14 ani pentru a fi acceptat.
2. Sa fie creativ si sa stie cum sa atraga lume in factiunea sa.
3. Rank Up / Down :
- Liderul va da rank-up doar sambata la 20:00 la sedinta saptamanala si numai daca player-ul are Raportul Automat realizat.
- Un lider are voie sa dea rank-down de oricate ori e necesar , la fel si uninvite.
Rank-up se acorda :
De la rank 1 pana la rank 3 puteti da rank-up o data pe saptamana.
De la rank 3+ ,aveti voie sa dati rank-up doar o data la 2 saptamani.
4. Sa dea uninvite celor ce lipsesc neinvoiti (fara cerere pe forum) de la sedintele de sambata 20:00 daca au +7 zile in factiune si Faction Punish daca nu au minim 7 zile de cand sunt in factiune.
5. Sa creeze saptamanal concursuri in categoria "concursuri [numefactiune]" unde sa isi atraga membrii sa participe.
Exemplu concursuri( Cine face cele mai multe materiale intr-o saptamana castiga 500.000$ , cine participa la cele mai multe blocaje de politie , cine are cele mai multe sedinte foto etc.) Fiti creativi!
6. Sa posteze de fiecare data cand organizeaza o sedinta , o conferinta , o activitate RP in topicul "Anunturi Factiune" pentru a-si anunta membrii. Niciodata un lider nu isi anunta membrii in joc , doar ii informeaza sa verifice topicul de pe forum pentru ca a stabilit o activitate etc.
7. Trebuie sa isi invete membrii sa fie respectuosi , regulamentul la perfectie , sa respecte rank-urile mai mari din factiune.
8. Trebuie sa joace cel putin 4-5 ore pe zi.
9. Isi indemne membrii zilnic sa foloseasca forumul , sa posteze zilnic subiecte in topicul "Discutii Factiune" unde sa discute cu membrii sai.
10. Sa stie ce trebuie sa contina un raport de activitate al membrilor.
11. Sa stie la perfectie regulamentul factiunii.
12. Sa organizeze activitati RP gen: blocaje (mafii/politie ) , atac terorist , simulari de virusuri , tsunami la care sa coopereze toate factiunile ( politie , news reporter , medici , taxi etc ). Un lider trebuie sa aibe capacitatea de a inventa noi activitati si de a organiza minim 1 activitate pe zi cu membrii sai.
13. Sa verifice zilnic topicurile din categoria factiunii sale.
14. Sa acorde invoiri membrilor de oricate ori e nevoie.
15. Faction punish se acorda doar in cazul in care un membru incalca grav regulamentul sau daca face cerere de uninvite si nu are 7 zile de cand e in factiune.
16. Sa stea minim 1 luna de zile ca lider al factiunii altfel primeste ban 30 zile.
In tot acest timp sunteti obligati sa organizati factiunea indiferent ca v-ati plictisit de ea sau nu sau primiti ban 30 zile.
17.Nu se dau prime decat la 1-2 membrii care sunt cei mai activi + celui ce castiga concursul saptamanii organizat de lider.
18.Un lider accepta doar cererile ce au toate campurile completate corect si cu un limbaj corect gramatical.
19. Daca un lider accepta o cerere , este obligat sa sustina un test teoretic cu membrul, sa se asigure ca stie la perfectie regulamentul factiunii , iar daca acesta are maxim 3 greseli il respingeti.
20. Daca un membru a trecut de testul teoretic, sunteti obligati sa sustineti un test practic: deagle , urmarire, parcari etc.
21. O sedinta saptamanala cuprinde :
a. 10 minute de morala in care le spuneti membrilor ce v-a placut si ce nu la ei in saptamana respectiva.
b. 5 minute in care le reamintiti regulamentul si le dati rank-up / down, dupa caz.
c. 25 minute in care sa faceti activitati , antrenamente obligatorii ( ii invatati tactici de atac , ii grupati pe echipe , parcari , simulari de blocaje , aresturi etc ( inventati ) ).
22. La o sedinta incercati sa va grupati membrii in asa fel incat fiecare sa aibe cate un rol in factiune pentru 7 zile. Asta ii va incanta, vor avea o responsabilitate si vor fi mai activi , va da rezultate !
De exemplu : Dintr-o mafie , fac 2 echipe , le spun ca de fiecare data cand a,b,c (a,b,c nume) sunt online ei vor sta impreuna , iar x,y,z la fel. Cand merg la atac , x va sta sa-i acopere pe cei 2 de undeva din spate , y va ataca prin dreapta , z prin stanga. Totul depinde de voi , sa invatati sa-i organizati si sa le dati cate o responsabilitate in factiunea dvs.

Ca lider,trebuie sa va puneti membrii sa:
1. Daca sunteti PD/FBI/NG - Sa faca blocaje , controale de rutina , simuleze accidente , acte de terorism , arestari , cooperari etc.
2. Daca sunteti Paramedic - Sa mearga la evenimente pentru a oferi heal , sa stea parcati la banca sau in locuri publice sa dea heal , sa puneti grupati cate 3-4 medici sa simuleze accidente etc.
3. Daca sunteti Mafii - Sa puneti membrii sa faca war-uri , sa blocheze strazi , sa omoare rivalii , sa faca continuu materiale/drugs si sa le vanda.
4. Daca sunteti Taxi - Sa va puneti membrii sa isi caute clienti , sa stea parcati toti la un loc in fiecare ora de la fix pana la si jumatate in fata bancii LS si sa stati mai mereu la un loc. Mai trebuie sa faceti parade , sa stea parcati prin alte parti si sa stea doar cu taxiurile.
5. Daca sunteti Reporter - sa va puneti membrii sa dea stiri din joc in fiecare ora de la fix pana la si 20 din fata bancii LS sau alte zone publice.(sa ii puneti sa stea parcati obligatoriu si sa dea anunturi pe $).Va puneti membrii sa dea stiri RP din joc,simuleaza accidente etc. Cand e o activitate RP , sa ii puneti sa vina cu Van sau hely sa dea stiri de la fata locului si sa ia reportaje fara $ de la oamenii prezenti acolo. Sa ii puneti sa faca sedinte foto etc..
6. Daca sunteti Hitman- va puneti membrii sa indeplineasca contractele,sa se lupte intre ei in padure cu AWP(antrenamente continuu).


Alte reguli :

Este interzis sa lipsiti de la o sedinta fara invoire de la un Manager Staff !
Este interzis sa fiti inactiv o perioada mai mare de 2 zile !
Este complet interzis sa dati uninvite tuturor membrilor dumneavoastra !
Este interzis sa aplicati sanctiuni care nu sunt trecute in regulamentul impus de Manager !
Este interzis sa fiti dezinteresati de factiunea dvs , de statutul sau si sa nu va ocupati de membrii , cum impune regulamentul - BAN PERMANENT
Dany_YT
Dany_YT
Rainbow Staff
Rainbow Staff

Mesaje : 16
Data de înscriere : 27/01/2019
Varsta : 682
Localizare : /Find Am treaba in pat

http://naty-nataly.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum